diumenge, 9 de maig del 2010

Benvinguts a Barcelona!

Hola a tots! Aquest és el bloc del nostre grup, format per la Marta, la Miriam, l'Anna i la Clara.

Aquí anirem explicant les rutes fetes del 31 de maig al 3 de Juny, per les zones més emblemàtiques de Barcelona: des del laberintesc Barri Gòtic (el primer itinerari) fins la famosa Font de Montjuic (el quart), passant pels elegants carrers de l'Eixample (el segon) i les parades de flors de Les Rambles (el tercer).

I es que, sabem que a Barcelona no només hi ha cinemes i botigues, també podem disfrutar de milers de racons únics, com la tranquil·la Plaça de Sant Felip Neri, l'Esglèsia de Santa Maria del Mar, el Museu Picasso, el Palau de la Música Catalana, el Carrer de Petritxol, la Plaça Catalunya, la Font de Canaletes, l'Illa de la Discòrdia, la Pedrera, la Sagrada Família, el Liceu, la Plaça Reial, el monument a Colom, l'Estadi Olímpic o la Fundació Miró.

Racons que fan de Barcelona una de les ciutats més visitades i atractives del món.

També narrarem les anècdotes que ens han succeït durant el dia i realitzarem textos informatius que ens ajudaran a conèixer millor la ciutat i a percebre detalls els quals no haguéssim donat importància abans.

Completarem el bloc amb vídeos, dibuixos, fotos i entrevistes a turistes, per saber l'opinió que tenen sobre la ciutat i conèixer les seves preferències gastronòmiques, culturals, d'oci...etc.

Amb tot, volem aconseguir un espai interessant i vistós, per a que tothom que hi entri conegui i estimi una mica més aquesta bonica ciutat, banyada pel Mediterrani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada